2013. augusztus 18., vasárnap

Dinnyejégkrém


Az idei nyár legtutibb találmánya, abszolút kedvenc a házi jégkrémek között!
(Poci eddig nem is evett görögdinnyét, de fagyivá átalakítva annyira imádta, hogy esélyt adott az original formátumnak és azóta dinnyeevő lett! :)

Dinnyejégkrém

Hozzávalók: 1/2 kg görögdinnye, cukor, citrom
Elkészítés: A dinnyét kimagozom, felaprítom és leturmixolom. Ha nem igazi mézédes fajtát fogok ki, adok hozzá egy kevés cukrot és facsarok bele citromlevet. Figyelembe kell venni, hogy jéghidegen kevésbé intenzívnek érződnek az ízek, mint betöltéskor.
A masszát pálcikás jégkrémformában 4-5 óra alatt kifagyasztom.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves webmester,


Észrevettük, hogy sok finom receptek talállhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 110 000 összegyüjtött receptek közül. Naponta növekedik a látogatók száma, ami jelenleg a több mint 30 000 klikket jelent. Az oldalon szintén talállható egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a recepteket, és a felhasználók ezután receptjeidet könnyen megtalállják a keresőnk segítségével, majd a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra. Tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalállhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szivesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,
Tünde
info@osszesrecept.hu