Apa az előző posztból hiányolta a receptet.
Bevallom, le sem fotóztam a kész lasagne-t, mivel úgy gondoltam, nem mondok nagy újdonságot senkinek vele.
Mivel apánk így szereti legjobban, én általában bolognai jellegű szósszal, sok-sok tejszínnel és sajttal készítem -nem besamellel, mert nekem úgy nagyon tömény. A juhtúróval is megspékelt változatról már jelent is meg receptem ITT.
Tehát miután az ember meggyúratta, lekurbliztatta, felkockáztatta a tésztát a gyerekekkel, már nem sok dolga van, a friss tésztát kifőzni sem kell, a boltit meg csak annyira, hogy már ne legyen merev, és rétegezni azzal, amivel tetszik -lényeg, hogy legyen bele némi szaft, amiből a tészta is felszívhat magába. Ha magamnak csinálnám, én biztosan spenótot, tejszínt, érett sajtot pakolnék bele...
Bevallom, le sem fotóztam a kész lasagne-t, mivel úgy gondoltam, nem mondok nagy újdonságot senkinek vele.
Mivel apánk így szereti legjobban, én általában bolognai jellegű szósszal, sok-sok tejszínnel és sajttal készítem -nem besamellel, mert nekem úgy nagyon tömény. A juhtúróval is megspékelt változatról már jelent is meg receptem ITT.
Tehát miután az ember meggyúratta, lekurbliztatta, felkockáztatta a tésztát a gyerekekkel, már nem sok dolga van, a friss tésztát kifőzni sem kell, a boltit meg csak annyira, hogy már ne legyen merev, és rétegezni azzal, amivel tetszik -lényeg, hogy legyen bele némi szaft, amiből a tészta is felszívhat magába. Ha magamnak csinálnám, én biztosan spenótot, tejszínt, érett sajtot pakolnék bele...
1 megjegyzés:
Bevallom, én is hiányoltam a recepetet...:-)
Megjegyzés küldése