2014. július 13., vasárnap

Grillcsirke saláta (paleo)


 A grillcsirkének a mi családunkban mindenki a csontos-szopogatós részeit szereti, a combok is csak-csak elfogynak, de a melle, az mindig utoljára marad. MaradT. Ebben a salátában nagyon ugyanis nagyon szerethető, ez lesz a standard felhasználási módja mostantól. A zöldségekkel és gyümölcsökkel persze lehet bőszen variálni, attól függően, hogy mi van éppen itthon.




Grillcsirke-saláta

Hozzávalók 1 személyre:

  fél grillcsiremell apró darabokra vágva
  1 marék megmosott, megszárított
  felkockázott jégsaláta
  fél piros pritaminpaprika felkockázva
  1/4 hagyma elfelezve, felszeletelve
  1/4 mézdinnye felkockázott belseje
  3 ek kókusztejszín
  1 ek tokaji borecet
  3-4 tekerésnyi frissen darált só

Elkészítés:

A zöldségeket, dinnyét és a hideg húst összekeverjük. Hozzáadjuk a kókusztejszínt, ecetet és a sót és alaposan átkeverjük.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések: