A grillcsirkének a mi családunkban mindenki a csontos-szopogatós részeit szereti, a combok is csak-csak elfogynak, de a melle, az mindig utoljára marad. MaradT. Ebben a salátában nagyon ugyanis nagyon szerethető, ez lesz a standard felhasználási módja mostantól. A zöldségekkel és gyümölcsökkel persze lehet bőszen variálni, attól függően, hogy mi van éppen itthon.
Grillcsirke-saláta
fél grillcsiremell apró darabokra vágva
1 marék megmosott, megszárított
felkockázott jégsaláta
fél piros pritaminpaprika felkockázva
1/4 hagyma elfelezve, felszeletelve
1/4 mézdinnye felkockázott belseje
3 ek kókusztejszín
1 ek tokaji borecet
3-4 tekerésnyi frissen darált só
Elkészítés:
A zöldségeket, dinnyét és a hideg húst összekeverjük. Hozzáadjuk a kókusztejszínt, ecetet és a sót és alaposan átkeverjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése